31 Mart 2015 Salı

Hızlı ve Öfkeli 6 - Fast and Furious 6

Hızlı ve Öfkeli 6 - Fast and Furious 6Hızlı ve Öfkeli 6 2013 filmini DiziFilmStore Gerçek 1080p HD Kalitesiyle Sadece burada izleyebilirsiniz. 

Dom ve Brian yaptıkları Rio soygununda ekiplerine 100 milyon dolar kazandırdıklarından bu yana paraya para dememişler paranın zevkini çıkartmaktaydı. Sadece içlerinde saklanmadan kaçmadan yaşamak evlerinde olmak arzusu da vardı. Çok paraları olmuş olsada ailelerinin yanında olmak istiyorlardı. Bu sırada Hobbs dünyadaki 12 ülkeye yayılmış olan suç organizasyonunu araştırmaya geçer. 

Hızlı ve Öfkeli 6 tek part yada Hızlı ve Öfkeli 6 tek parça olarak da filmi izleyebilirsiniz.

Dizi Film Store iyi seyirler diler.

Evde Curcuna - Parental Guidance

Evde Curcuna - Parental GuidanceBilly Crystal ve Bette Midler’ın çocuklarının aşk ilişkisini eski usul yöntemlerle düzeltmeye çalışan evli bir çifti canlandırdıkları bu romantik komedi, çiftin oğullarının yeni sevgilisiyle tanışmasıyla başlıyor. Hiç de hoşlanmadıkları bu yeni sevgili yüzünden Crystal ve Midler, oğullarını eski sevgilisiyle barıştırmak için ellerinden geleni yapacaklar. Senaryosu Melissa Carter ve Stuart Gibbs’e ait filmin yönetmen koltuğunda vasat komedilerle tanınan Andy Fickman oturuyor. 

30 Mart 2015 Pazartesi

Kenau Kadın Direnişi HD

Kenau Kadın Direnişi
Kenau'nun kızını katleden ispanyol askerlerden kurtulan Kenau kızlardan oluşan bir grup ile askerlere direnişe geçeceklerdir. Kenau Kadın Direnişi 2014 dizifilmstore iyiseyirler diler.

Her Şeyin Teorisi - The Theory of Everything 2014 HD

Her Şeyin Teorisi - The Theory of Everythingİngiliz fizikçi Olan Stephen Hawking'in hayatının bir kısmını konu alan filmde. Teknoloji ve bilimde oluşturduğu akımı anlatan 1965 ve 1991 yıllarında evli olduğu karısını ile nasıl tanıştığı ilişkileri anlatılan bir film. Her Şeyin Teorisi - The Theory of Everything 2014 dizifilmstore iyiseyirler diler.

The Walking Dead 5.Sezon 16.Bölüm Sezon Finali İzle

The Walking Dead 5.Sezon 16.Bölüm Sezon Finali

1 Mart 2015 Pazar

Amiral Kükreyen Akıntılar – The Admiral Roaring Currents 2014 Türkçe Dublaj izle |

Amiral Kükreyen Akıntılar – The Admiral Roaring Currents 2014 Türkçe Dublaj izleKore tarihinin en muhteşem askeri zaferlerinden birini konu alan Güney Kore yapımı savaş filmi… 1597’de Amiral Todo tarafından yönetilen Japon ordusu, Joseon eyaletini kuşatma altına alır. Kralı kızdırdığı için görevden alınan Amiral Yi Sun-shin (Min-sik Choi) ise eski konumuna geri döner ve demoralize olan Joseon ordusunu tekrar bir araya toplamak üzere harekete geçer. Kısa süre içerisinde inanılmaz bir aşama kaydeden amiral, Japon’ların 300 savaş gemisine karşı, sadece 12 gemi ile çarpışmaya girer ve adını tarihe altın harflerle yazar. iyi seyirler

Keskin Nişancı – American Sniper 2014 Türkçe Altyazılı izle | HD


Keskin Nişancı – American Sniper 2014 Türkçe Altyazılı izle Cesur bir asker olarak tanınan Cris Kyle, yoğun savaş ortamının hüküm sürdüğü Irak’a silah arkadaşlarını korumak için gönderilir. Kyle gerçekten keskin bir nişancıdır ve isabetli atışlarıyla savaş alanında pek çok hayatı kurtarır. Cephede adeta bir efsaneye dönüşür. Ama şöhreti çok geçmeden düşman hatlarında da yayılınca, bu sefer kendisi hedef haline gelecektir... Öte yandan, her ne kadar profesyonel bir asker de olsa zihni, Amerika'da evde bıraktıklarıyla meşguldür... Yönetmenliğini Clint Eastwood'un başrolünü ise Bradley Cooper'ın üstlendiği filmin senaryosu Chris Kyle, Scott McEwen ve Jim DeFelice üçlüsünün imza attıkları otobiyografik kitaptan yola çıkılarak Jason Dean Hall tarafından kaleme alındı. Savaş dramında başrol Cooper'a eşlik eden isimlerse Sienna Miller, Kyle Gallner, Jake McDorman, Luke Grimes, Sam Jaeger, Owain Yeoman, Billy Miller ve Eric Close. Yönetmen : Clint Eastwood Oyuncular : Bradley Cooper , Sienna Miller , Kyle Gallner , Jake McDorman , Owain Yeoman iyi seyirler