6 Şubat 2015 Cuma

Minyonlar'dan Türkçe Dublajlı Fragman

Yılın merakla beklenen animasyon filmi Minyonlar'dan yepyeni Türkçe dublajlı fragman yayınlandı!
İlk defa Çılgın Hırsız filmiyle hayatımıza giren Minyonlar bu sefer kendi hikayelerinin anlatıldığı yapımla 4 Eylül 2015 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

The Vampire Diaries 6. Sezon 13. Bölüm İzle

The Vampire Diaries 6. Sezon 13. Bölüm

5 Şubat 2015 Perşembe

Hızlı ve Öfkeli 7'den Aksiyon Dolu Bir Fragman Daha!

2015 yılının en çok beklenen filmlerinden biri olan Hızlı ve Öfkeli 7'den heyecan ve aksiyon dolu bir fragman daha yayınlandı. 
Fragmanda 2013 yılının sonunda kaybettiğimiz serinin sevilen aktörü Paul Walker'ında ölümünden önce çekilen sahnelerine bolca yer verilmiş.Film çekiminin yarısında vefat eden ünlü aktörün rolünü geri kalan kısımda Walker'ın fiziğine benzeyen 4 aktörle birlikte Walker'ın ağabeyleri Caleb ve Cody'nin de filmde yer alacakları, CGI tekniğiyle yüz ve sesinin kullanılacağı söylendi.
"Hızlı ve Öfkeli  7" 10 Nisan 2015'te sinemalarda...

2 Şubat 2015 Pazartesi

Yanlış Tedavi – Strange Blood 2015 Türkçe Dublaj izle


Bir parazit yüzünden korkunç bir canavara dönüşmeye başlayan bir bilim adamının, iyileşmek için zamana karşı verdiği yarış… Obsesif ve parlak bir bilim adamı, tüm hastalıklara çare olabilecek bir ilaç bulur. Ancak bu sırada kendisi korkunç bir parazit tarafından ele geçirilmiştir ve zamanla kana susamış bir yaratığa dönüşmeye başlar. İçinde büyüyen canavar onu tamamen ele geçirmeden durdurmak için zamana karşı bir yarış verecektir. 
Yapım: 2015 
Tür: Korku 
Oyuncular: Alexandra Bard, James Adam Lim, Robert Brettenaugh 

Yönetmen: Chad Michael Ward 

1 Şubat 2015 Pazar

"Uyumsuz Serisi: Kuralsız" Filmine Dair Herşey

Veronica Roth'un çok satan bilimkurgu serisinden beyaz perdeye uyarlanan "Uyumsuz" serisinin ikinci filmi "Kuralsız"ın MTV için hazırlanmış özel videosu yayınlandı.Başrollerde, yeniden Shailene Woodley, Theo James, Miles Teller ve Kate Winslet'ı izleyeceğimiz film ülkemizde 20 Mart 2015 tarihinde vizyona girecek!
Haberin devamında Kuralsız filmine ait yayınlanan tüm video ve görselleri görüntüleyebilirsiniz.Filmden yayınlanan karakter posterlerini ise buradan görüntüleyebilirsiniz. 
MTV'ye Özel Yayınlanan Video  
"Uyumsuz Serisi: Kuralsız" - Türkçe Altyazılı Resmi Fragman  
"Uyumsuz Serisi: Kuralsız" Filminin Türkçe Altyazılı Kamera Arkası
"Uyumsuz Serisi: Kuralsız" Afişleri