26 Ocak 2015 Pazartesi

Sihirbazlar Çetesi'nin Devam Serisinden İlk Kare Yayınlandı

Sihirbazlar Çetesi filminin devam serisinden ilk görüntü paylaşıldı! Geçtiğimiz yıl vizyona giren ve izleyicilerden tam not alan Sihirbazlar Çetesi filminin devam serisi olan Now You See Me: Second Act cephesinden ilk fotoğraf yayınlandı. Kadroya ilk filmden bildiğimiz Jesse Eisenberg'e, Mark Ruffalo, Dave Franco, Woody Harrelson ve Michael Caine'nin yanı sıra ekibe; Daniel Radcliffe ile birlikte, Lizzy Caplan de katıldı. Yönetmen koltuğunda Jon M. Chu'yu göreceğimiz filmin, ülkemizde 10 Haziran 2016 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.
Now You See Me: Second Act İlk Kare

25 Ocak 2015 Pazar

HOBBİT 3: BEŞ ORDULAR SAVAŞI İZLE TÜRKÇE ALTYAZILI



Hobbit 3: Beş Ordular Savaşı izle Türkçe AltyazılıHobbit’in başlangıcı ile Bilbo’nun gençlik zamanlarında neler yaşadığına inmiştik ve serinin son filminde yine genç Bilbo’nun heyecan dolu yeni maceralarına atılıyoruz. Fakat bu kez macera gerçekten sona eriyor ve eve dönüş maceralarına da tanık olacağız. Altın seven Ejderha Smaug ile karşılaştıktan sonra Gollum’un olağanüstü güçlere sahip yüzüğünü alan Bilbo’nun yaşayacağı tehlikeli maceralar henüz sonra ermiyor ve birbirinden farklı serüvenin içine girerek evin dönüş yolunu tutuyor. Hobbit 3 filmi aslında çıkmayacaktı ve 2 bölüm olarak sona erecekti. Ancak çok fazla soru işaretlerinin belirmesinden dolayı 3. filmin çekimlerine karar verildi ve böylece ufacık da olsa açık bir nokta kalmadan bu harika serüven nihai sona eriyor.
İMBD : 9\10
Tür : Aksiyon,Fantastik
Dil : Türkçe Altyazılı

                                                             

       TEK PART 1





HD TEK PART 2

Jack Strong

Jack Strong
Zaman soğuk savaş zamanlarıdır. Polonya asıllı bir albay nato'ya destek vermek ve nükleer bir savaşı önlemek için ajan olarak görev alacaktır. 
Jack Strong 2014 Dizi Film Store iyiseyirler diler.
İMBD : 7 . 3
Tür : Aksiyon
Dil :Türkçe Altyazılı

21 Ocak 2015 Çarşamba

Paralel Evren - Coherence | Türkçe Dublaj |

Bir kuyrukluyıldızın dünyanın yakınından geçtiği o gece, yakın dostlar keyifli bir akşam yemeği için toplanmış. Ancak, gerçekliğin ve ilişkilerin yavaş yavaş kırılmaya başlayacağını az sonra anlayacaklar. Mahallede elektrik kesilince, yemekleri yarım kalıyor. Sadece az ilerideki tuhaf evde elektrik var. Ardı ardına gizemli olaylara tanık olan bu konuklar aslında hiçbir gücün çözemeyeceği bir muammanın içine düştüklerinin er geç farkına varacak.
Yapımı : 2013 - ABD 
Tür : Bilim Kurgu 
Yönetmen : James Ward Byrkit 
Oyuncular : Emily Foxler , Nicholas Brendon , Elizabeth Gracen 

Yıldızlararası (Interstellar) Türkçe Altyazılı izle

Teknik bilgisi ve becerisi yüksek olan Cooper, geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir; amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır. Onlarla yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kulak olurken, henüz 10 yaşındaki kızı Murph şaşırtıcı bir zekaya sahiptir. Geçmişte bıraktığı bilim insanı kariyerini özleyen Cooper'un karşısına bir gün beklenmedik bir teklif çıkar ve ailesinin, dahası insanlığın güvenliği için zorlu bir karar alması gerekir... 
Yapım Yılı: 2014 
IMDb Puanı: 8,9 
Ülke: ABD, İngiltere 
Tür: Bilim Kurgu, Dram
Yönetmen:Christopher Nolan 
Oyuncular: Matthew McConaughey, Anne Heathaway, Matt Damon, Jessica Chastain, Casey Affleck. 

Dünya Yeni Bir Başlangıç - After Earth

Dünya Yeni Bir Başlangıç - After EarthDünya Yeni Bir Başlangıç filminde insanlar dünyayı terk etmiş başka gezegenlere yerleşmişlerdir. Yaşamlarını artık diğerezegenlere göre adapte etmişlerdir. Yaklaşık 1000 sene sonra Cypher ve oğlu Kitai uzay gezisine çıkarlar , uzay gemileri arıza yapınca dünyaya inmek zorunda kalırlar Cypher ağır yaralıdır. Dünyada çeşitli yaratıklar vardır. Macera dolu bir bilimkurgu filmi ,başrollerinde Will Smith ve oğlu Jaden Smith bulunuyor.

  • :İMDB Puanı  -  5.0
  • :Tür  - Bilim Kurgu
  • :Süre  -                  -
  • :Dil      -           Türkçe Dublaj

19 Ocak 2015 Pazartesi

Ayı Yogi Türkçe Dublaj Tek Part İzle

Bir beglesel yönetmeni yeni projesi için Jellystone Park’a gelir. Burada Ayı Yogi ve arkadaşları Boo-Boo ile diğerleri ile karşılaşır. Bu karşılaşma komik maceraya yol açar. 
Yapım Yılı : 2010 
Ülke: ABD 
IMDb Puanı: 4,5 
Tür: Animasyon,,Komedi,Aile 
Yönetmen: Eric Brevig 
Oyuncular : Anna Faris, Tom Cavanagh, T.J. Miller, Andrew Daly, Nathan Corddry

18 Ocak 2015 Pazar

JOHN WİCK İZLE TÜRKÇE ALTYAZILI 1080P TEK PARÇA


John karısını kaybettikten sonra tek başına bir kenara çekilip sakin hayatını yaşama kararı alır. Günün birinde çok sevdiği arabası hırsızlar tarafından kaçırılır ve arabayı çalan kişi ise bir Rus Mafyasının oğludur. Fakat genç çocuğun bilmediği bir şey vardır ve babası John Wick’i oldukça iyi tanımaktadır. Çünkü John Wick zamanının en iyi ve en tehlikeli tetikçilerinden biridir. Karısına aşık olduktan sonra elini ayağını her şeyden çeken John emekliliğini sakin bir şekilde geçirmek isterken tüm bu olaylar olur ve üstüne üstlük arabasını çalan, karısından geriye kalan tek şeyi, köpeğini de öldürmüştür. John Wick artık bu işin peşini bırakmayacaktı.
Yapım Yılı : 2014
Ülkesi : ABD
IMDb Puanı: 7,5
Yönetmen: Derek Kolstad
Oyuncular : Adrianne Palicki, Bridget Moynahan, Jason Isaacs, Keanu Reeves, Willem Dafoe
Tür : Aksiyon, Gerilim

Labirent:Ölümcül Kaçış (The Maze Runner) Türkçe Dublaj Tek Part İzle

Thomas, uyandığında yukarı doğru hızla çıkan bir asansörün içerisinde gözlerini açar, yüzeye çıktığında ise kendi yaşlarında bir çok çocuğun olduğunu fark eder.Ancak Thomas, buraya nasıl geldiğini ve geçmişe yönelik hiç birşey hatırlamamaktadır. Dahası karşısında koloni gibi duran Kayranlılar ismindeki bu çocuklarda geçmişleri hakkında bir bilgiye sahip değildirler, burada yaşan çocukların tek farkında oldukları şey sabah gün doğumunda Labirent’e uzanan devasa büyüklüğünde kapının açıldığı ve akşam olmadan yeniden kapanması ve her 30 günde bir asansör ile yeni bir çocuğun gelmesidir.Ancak bu kez alışılmışın dışında birşey olur ve Thomas,ın gelmesinin ardından 1 gün geçmesi ile yeni bir kız çocuğunun gruba katılması olur. Thomas, şimdi geçmişi hakkında birşeyler hatırlayıp labirent hakkındaki bu gizemli sırrı çözebilmek için elinden geleni yapmaya çalışacaktır.
Yapımı : 2014 - ABD 
Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon , Gerilim , Gizem , Macera 
IMDb Puanı: 6,9
 Yönetmen : Wes Ball 
Oyuncular : Dylan O'Brien , Kaya Scodelario , Thomas Brodie-Sangster , Patricia Clarkson , Will Poulter 

17 Ocak 2015 Cumartesi

Fury Türkçe Altyazılı HD Tek Part İzle

İkinci dünya savaşının patlak verdiği zamanlar. Savaş tüm kaosuyla devam ederken Nazi kolları akın akın savaşı yönetirken Amerika kolu savunma yapmaktadır. Savaşın son zamanları yapılan seri saldırılar Amerika’yı biraz daha ileri taşımıştır. Wardaddy ve beş kişilik ekibi bir tank yönetmektedirler. Artık savaşın kaderini değiştirebileceklerine inanan bu ekip Nazilere karşı büyük bir mücadele vermektedirler. 
Brad Pitt’in baş rollerini oynadığı Fury filmi tamamen kahramanlık üzerine kurulmuş mükemmel bir filmdir. Yönetmen David Ayer savaş efektlerine ve sahnelerine çok önem vermiş. Brad Pitt’e yılların verdiği oyunculuk deneyimini konuşturmuş. 
 Tür: Aksiyon,Dram,Savaş Yapım: 2014 - (ABD) 
IMDB Puanı: 7,8 
Yönetmen: David Ayer 
Oyuncular: Brad Pitt , Shia LaBeouf , Logan Lerman , Xavier Samuel , Jason Isaacs

11 Ocak 2015 Pazar

Game of Thrones'un Yayın Tarihi Belirlendi

HBO kanalının fenomen dizisi Game of Thrones'un ekranlara dönüş tarihi belli oldu.Reyting rekortmeni dizi 12 Nisan Pazar akşamı izleyenleri ile tekrardan buluşacak.
Dizinin beşinci sezonu da önceki sezonlar gibi 10 bölümden oluşacak.Yeni sezon fragmanının bu ayın sonunda gösterime girmesi bekleniyor.
Game of Thrones ile birlikte aynı akşam kanalın diğer başarılı dizileri de yeni sezonları ile ekranlara yeniden merhaba diyor.
HBO kanalının 12 Nisan Pazar akşamı yayına giren diğer dizileri arasında 4. sezonu ile "Veep" ve 2.sezonu ile "Silicon Valley" yer alıyor.Bu iki HBO yapımı dizide diğer sezonları gibi 10 bölümden oluşacaklar.

9 Ocak 2015 Cuma

The Walking Dead 5. Sezon 2. Yarı Posteri ve Fragmanı Yayınlandı

Yeni dünyanın Rick Grimes'e ihtiyacı olacak.. 
Geri sayım başladı...Tüm dünyanın büyük bir ilgi ve beğeni ile takip ettiği AMC kanalının fenomen dizisi The Walking Dead 8 Şubat Pazar günü 5. sezon ikinci yarısı ile geri dönüyor.
Dizi geri dönüş için gün sayarken yayıncı kuruluşta merakları biraz daha arttırmak için diziden yeni poster ve fragman yayınladı.Yayınlanan Fragman ve posteri yazının devamında görüntüleyebilirsiniz. 
The Walking Dead 5. Sezon 2. Yarı Posteri 
 The Walking Dead 5. Sezon 9. Bölüm Fragmanı

8 Ocak 2015 Perşembe

IMDb 2014 Yılının En İyi Filmlerini Açıkladı

IMDb 2014 yılının en iyi filmlerini belirledi. Christopher Nolan tarafından yazılan ve yönetilen Interstellar filmi yılın en iyi filmi seçildi. Sonunda oldukça herkesi büyük bir şaşkınlığa uğratan bilim kurgu filminin başrol oyuncularında ise Matthew McConaughey, Anne Hathaway, ve Jessica Chastain yer alıyor. Kesinlikle herkesin izlemesi gereken filmin listedeki diğer takipçileri ise şöyle: 
 1. Interstellar 
2. Boyhood 
3. Gone Girl 
4. Guardians of the Galaxy 
5. The Grand Budapest Hotel 
6. X-Men: Days of Future Past 
7. The Raid 2: Berandal 
8. How to Train Your Dragon 2 
9. Edge of Tomorrow 
10. The Fault in Our Stars

Natalie Portman'ın Yeni Filminden İlk Kareler Yayınlandı

3 defa oyuncu kadrosu,2 defa yönetmeni ve defalarca kez vizyon tarihi değişen Natalie Portman'ın başrolünü üstlendiği Jane Got a Gun filminden nihayet ilk kareler yayınlandı. 
 Jane Hammond, 8 kurşun yemiş olan ve ölümle pençeleşen kanun kaçağı kocası Bill'i kurtarmak amacıyla, 10 yıldan fazladır görüşmediği eski sevgilisi Dan Frost'tan yardım ister. Zira peşinde azılı bir mafya vardır ve yarım kalan işlerini bitirmek için Bill'in izini saklandığı çiftlik evine kadar sürerler. Dan, Jane'e yardım edecektir ama hiçbir şey karşılıksız değildir... Filmin oyuncu kadrosunda Natalie Portman'ı Jane rolünde seyderken, güzel oyuncuya Ewan McGregor ve Joel Edgerton eşlik ediyor. 
Filmin vizyon tarihi 14 Ağustos 2015 olarak belirlendi.
Jane Got a Gun Filminden Yayınlanan Kareler





Kaynak:Beyazperde