13 Nisan 2015 Pazartesi

Teen Wolf 5. Sezon Tanıtım Videosu Yayınlandı

MTV'nin fenomen gençlik dizisi Teen Wolf 5. sezonuyla izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor.Yazın ilk aylarında yeni sezonu ile ekranlara bir kez daha merhaba diyecek olan dizinin kadrosunda büyük bir değişim meydana geldi.Sevilen karakter Derek Hale'e can veren ünlü oyuncu Tyler Hoechlin'in dizinin yeni sezonunda yer almayacağı belirtildi.Bu üzücü haberle birlikte yayıncı kuruluş tarafından 29 Haziran Pazartesi akşamı başlayacak olan yeni sezona dair 20 saniyelik bir tanıtım videosu yayınlandı. 
Teen Wolf 5. Sezon Tanıtım Videosu Yayınlandı

31 Mart 2015 Salı

Hızlı ve Öfkeli 6 - Fast and Furious 6

Hızlı ve Öfkeli 6 - Fast and Furious 6Hızlı ve Öfkeli 6 2013 filmini DiziFilmStore Gerçek 1080p HD Kalitesiyle Sadece burada izleyebilirsiniz. 

Dom ve Brian yaptıkları Rio soygununda ekiplerine 100 milyon dolar kazandırdıklarından bu yana paraya para dememişler paranın zevkini çıkartmaktaydı. Sadece içlerinde saklanmadan kaçmadan yaşamak evlerinde olmak arzusu da vardı. Çok paraları olmuş olsada ailelerinin yanında olmak istiyorlardı. Bu sırada Hobbs dünyadaki 12 ülkeye yayılmış olan suç organizasyonunu araştırmaya geçer. 

Hızlı ve Öfkeli 6 tek part yada Hızlı ve Öfkeli 6 tek parça olarak da filmi izleyebilirsiniz.

Dizi Film Store iyi seyirler diler.

Evde Curcuna - Parental Guidance

Evde Curcuna - Parental GuidanceBilly Crystal ve Bette Midler’ın çocuklarının aşk ilişkisini eski usul yöntemlerle düzeltmeye çalışan evli bir çifti canlandırdıkları bu romantik komedi, çiftin oğullarının yeni sevgilisiyle tanışmasıyla başlıyor. Hiç de hoşlanmadıkları bu yeni sevgili yüzünden Crystal ve Midler, oğullarını eski sevgilisiyle barıştırmak için ellerinden geleni yapacaklar. Senaryosu Melissa Carter ve Stuart Gibbs’e ait filmin yönetmen koltuğunda vasat komedilerle tanınan Andy Fickman oturuyor. 

30 Mart 2015 Pazartesi

Kenau Kadın Direnişi HD

Kenau Kadın Direnişi
Kenau'nun kızını katleden ispanyol askerlerden kurtulan Kenau kızlardan oluşan bir grup ile askerlere direnişe geçeceklerdir. Kenau Kadın Direnişi 2014 dizifilmstore iyiseyirler diler.

Her Şeyin Teorisi - The Theory of Everything 2014 HD

Her Şeyin Teorisi - The Theory of Everythingİngiliz fizikçi Olan Stephen Hawking'in hayatının bir kısmını konu alan filmde. Teknoloji ve bilimde oluşturduğu akımı anlatan 1965 ve 1991 yıllarında evli olduğu karısını ile nasıl tanıştığı ilişkileri anlatılan bir film. Her Şeyin Teorisi - The Theory of Everything 2014 dizifilmstore iyiseyirler diler.

The Walking Dead 5.Sezon 16.Bölüm Sezon Finali İzle

The Walking Dead 5.Sezon 16.Bölüm Sezon Finali

1 Mart 2015 Pazar

Amiral Kükreyen Akıntılar – The Admiral Roaring Currents 2014 Türkçe Dublaj izle |

Amiral Kükreyen Akıntılar – The Admiral Roaring Currents 2014 Türkçe Dublaj izleKore tarihinin en muhteşem askeri zaferlerinden birini konu alan Güney Kore yapımı savaş filmi… 1597’de Amiral Todo tarafından yönetilen Japon ordusu, Joseon eyaletini kuşatma altına alır. Kralı kızdırdığı için görevden alınan Amiral Yi Sun-shin (Min-sik Choi) ise eski konumuna geri döner ve demoralize olan Joseon ordusunu tekrar bir araya toplamak üzere harekete geçer. Kısa süre içerisinde inanılmaz bir aşama kaydeden amiral, Japon’ların 300 savaş gemisine karşı, sadece 12 gemi ile çarpışmaya girer ve adını tarihe altın harflerle yazar. iyi seyirler

Keskin Nişancı – American Sniper 2014 Türkçe Altyazılı izle | HD


Keskin Nişancı – American Sniper 2014 Türkçe Altyazılı izle Cesur bir asker olarak tanınan Cris Kyle, yoğun savaş ortamının hüküm sürdüğü Irak’a silah arkadaşlarını korumak için gönderilir. Kyle gerçekten keskin bir nişancıdır ve isabetli atışlarıyla savaş alanında pek çok hayatı kurtarır. Cephede adeta bir efsaneye dönüşür. Ama şöhreti çok geçmeden düşman hatlarında da yayılınca, bu sefer kendisi hedef haline gelecektir... Öte yandan, her ne kadar profesyonel bir asker de olsa zihni, Amerika'da evde bıraktıklarıyla meşguldür... Yönetmenliğini Clint Eastwood'un başrolünü ise Bradley Cooper'ın üstlendiği filmin senaryosu Chris Kyle, Scott McEwen ve Jim DeFelice üçlüsünün imza attıkları otobiyografik kitaptan yola çıkılarak Jason Dean Hall tarafından kaleme alındı. Savaş dramında başrol Cooper'a eşlik eden isimlerse Sienna Miller, Kyle Gallner, Jake McDorman, Luke Grimes, Sam Jaeger, Owain Yeoman, Billy Miller ve Eric Close. Yönetmen : Clint Eastwood Oyuncular : Bradley Cooper , Sienna Miller , Kyle Gallner , Jake McDorman , Owain Yeoman iyi seyirler  

6 Şubat 2015 Cuma

Minyonlar'dan Türkçe Dublajlı Fragman

Yılın merakla beklenen animasyon filmi Minyonlar'dan yepyeni Türkçe dublajlı fragman yayınlandı!
İlk defa Çılgın Hırsız filmiyle hayatımıza giren Minyonlar bu sefer kendi hikayelerinin anlatıldığı yapımla 4 Eylül 2015 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

The Vampire Diaries 6. Sezon 13. Bölüm İzle

The Vampire Diaries 6. Sezon 13. Bölüm

5 Şubat 2015 Perşembe

Hızlı ve Öfkeli 7'den Aksiyon Dolu Bir Fragman Daha!

2015 yılının en çok beklenen filmlerinden biri olan Hızlı ve Öfkeli 7'den heyecan ve aksiyon dolu bir fragman daha yayınlandı. 
Fragmanda 2013 yılının sonunda kaybettiğimiz serinin sevilen aktörü Paul Walker'ında ölümünden önce çekilen sahnelerine bolca yer verilmiş.Film çekiminin yarısında vefat eden ünlü aktörün rolünü geri kalan kısımda Walker'ın fiziğine benzeyen 4 aktörle birlikte Walker'ın ağabeyleri Caleb ve Cody'nin de filmde yer alacakları, CGI tekniğiyle yüz ve sesinin kullanılacağı söylendi.
"Hızlı ve Öfkeli  7" 10 Nisan 2015'te sinemalarda...

2 Şubat 2015 Pazartesi

Yanlış Tedavi – Strange Blood 2015 Türkçe Dublaj izle


Bir parazit yüzünden korkunç bir canavara dönüşmeye başlayan bir bilim adamının, iyileşmek için zamana karşı verdiği yarış… Obsesif ve parlak bir bilim adamı, tüm hastalıklara çare olabilecek bir ilaç bulur. Ancak bu sırada kendisi korkunç bir parazit tarafından ele geçirilmiştir ve zamanla kana susamış bir yaratığa dönüşmeye başlar. İçinde büyüyen canavar onu tamamen ele geçirmeden durdurmak için zamana karşı bir yarış verecektir. 
Yapım: 2015 
Tür: Korku 
Oyuncular: Alexandra Bard, James Adam Lim, Robert Brettenaugh 

Yönetmen: Chad Michael Ward 

1 Şubat 2015 Pazar

"Uyumsuz Serisi: Kuralsız" Filmine Dair Herşey

Veronica Roth'un çok satan bilimkurgu serisinden beyaz perdeye uyarlanan "Uyumsuz" serisinin ikinci filmi "Kuralsız"ın MTV için hazırlanmış özel videosu yayınlandı.Başrollerde, yeniden Shailene Woodley, Theo James, Miles Teller ve Kate Winslet'ı izleyeceğimiz film ülkemizde 20 Mart 2015 tarihinde vizyona girecek!
Haberin devamında Kuralsız filmine ait yayınlanan tüm video ve görselleri görüntüleyebilirsiniz.Filmden yayınlanan karakter posterlerini ise buradan görüntüleyebilirsiniz. 
MTV'ye Özel Yayınlanan Video  
"Uyumsuz Serisi: Kuralsız" - Türkçe Altyazılı Resmi Fragman  
"Uyumsuz Serisi: Kuralsız" Filminin Türkçe Altyazılı Kamera Arkası
"Uyumsuz Serisi: Kuralsız" Afişleri


26 Ocak 2015 Pazartesi

Sihirbazlar Çetesi'nin Devam Serisinden İlk Kare Yayınlandı

Sihirbazlar Çetesi filminin devam serisinden ilk görüntü paylaşıldı! Geçtiğimiz yıl vizyona giren ve izleyicilerden tam not alan Sihirbazlar Çetesi filminin devam serisi olan Now You See Me: Second Act cephesinden ilk fotoğraf yayınlandı. Kadroya ilk filmden bildiğimiz Jesse Eisenberg'e, Mark Ruffalo, Dave Franco, Woody Harrelson ve Michael Caine'nin yanı sıra ekibe; Daniel Radcliffe ile birlikte, Lizzy Caplan de katıldı. Yönetmen koltuğunda Jon M. Chu'yu göreceğimiz filmin, ülkemizde 10 Haziran 2016 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.
Now You See Me: Second Act İlk Kare

25 Ocak 2015 Pazar

HOBBİT 3: BEŞ ORDULAR SAVAŞI İZLE TÜRKÇE ALTYAZILI



Hobbit 3: Beş Ordular Savaşı izle Türkçe AltyazılıHobbit’in başlangıcı ile Bilbo’nun gençlik zamanlarında neler yaşadığına inmiştik ve serinin son filminde yine genç Bilbo’nun heyecan dolu yeni maceralarına atılıyoruz. Fakat bu kez macera gerçekten sona eriyor ve eve dönüş maceralarına da tanık olacağız. Altın seven Ejderha Smaug ile karşılaştıktan sonra Gollum’un olağanüstü güçlere sahip yüzüğünü alan Bilbo’nun yaşayacağı tehlikeli maceralar henüz sonra ermiyor ve birbirinden farklı serüvenin içine girerek evin dönüş yolunu tutuyor. Hobbit 3 filmi aslında çıkmayacaktı ve 2 bölüm olarak sona erecekti. Ancak çok fazla soru işaretlerinin belirmesinden dolayı 3. filmin çekimlerine karar verildi ve böylece ufacık da olsa açık bir nokta kalmadan bu harika serüven nihai sona eriyor.
İMBD : 9\10
Tür : Aksiyon,Fantastik
Dil : Türkçe Altyazılı

                                                             

       TEK PART 1





HD TEK PART 2

Jack Strong

Jack Strong
Zaman soğuk savaş zamanlarıdır. Polonya asıllı bir albay nato'ya destek vermek ve nükleer bir savaşı önlemek için ajan olarak görev alacaktır. 
Jack Strong 2014 Dizi Film Store iyiseyirler diler.
İMBD : 7 . 3
Tür : Aksiyon
Dil :Türkçe Altyazılı

21 Ocak 2015 Çarşamba

Paralel Evren - Coherence | Türkçe Dublaj |

Bir kuyrukluyıldızın dünyanın yakınından geçtiği o gece, yakın dostlar keyifli bir akşam yemeği için toplanmış. Ancak, gerçekliğin ve ilişkilerin yavaş yavaş kırılmaya başlayacağını az sonra anlayacaklar. Mahallede elektrik kesilince, yemekleri yarım kalıyor. Sadece az ilerideki tuhaf evde elektrik var. Ardı ardına gizemli olaylara tanık olan bu konuklar aslında hiçbir gücün çözemeyeceği bir muammanın içine düştüklerinin er geç farkına varacak.
Yapımı : 2013 - ABD 
Tür : Bilim Kurgu 
Yönetmen : James Ward Byrkit 
Oyuncular : Emily Foxler , Nicholas Brendon , Elizabeth Gracen 

Yıldızlararası (Interstellar) Türkçe Altyazılı izle

Teknik bilgisi ve becerisi yüksek olan Cooper, geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir; amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır. Onlarla yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kulak olurken, henüz 10 yaşındaki kızı Murph şaşırtıcı bir zekaya sahiptir. Geçmişte bıraktığı bilim insanı kariyerini özleyen Cooper'un karşısına bir gün beklenmedik bir teklif çıkar ve ailesinin, dahası insanlığın güvenliği için zorlu bir karar alması gerekir... 
Yapım Yılı: 2014 
IMDb Puanı: 8,9 
Ülke: ABD, İngiltere 
Tür: Bilim Kurgu, Dram
Yönetmen:Christopher Nolan 
Oyuncular: Matthew McConaughey, Anne Heathaway, Matt Damon, Jessica Chastain, Casey Affleck. 

Dünya Yeni Bir Başlangıç - After Earth

Dünya Yeni Bir Başlangıç - After EarthDünya Yeni Bir Başlangıç filminde insanlar dünyayı terk etmiş başka gezegenlere yerleşmişlerdir. Yaşamlarını artık diğerezegenlere göre adapte etmişlerdir. Yaklaşık 1000 sene sonra Cypher ve oğlu Kitai uzay gezisine çıkarlar , uzay gemileri arıza yapınca dünyaya inmek zorunda kalırlar Cypher ağır yaralıdır. Dünyada çeşitli yaratıklar vardır. Macera dolu bir bilimkurgu filmi ,başrollerinde Will Smith ve oğlu Jaden Smith bulunuyor.

  • :İMDB Puanı  -  5.0
  • :Tür  - Bilim Kurgu
  • :Süre  -                  -
  • :Dil      -           Türkçe Dublaj

19 Ocak 2015 Pazartesi

Ayı Yogi Türkçe Dublaj Tek Part İzle

Bir beglesel yönetmeni yeni projesi için Jellystone Park’a gelir. Burada Ayı Yogi ve arkadaşları Boo-Boo ile diğerleri ile karşılaşır. Bu karşılaşma komik maceraya yol açar. 
Yapım Yılı : 2010 
Ülke: ABD 
IMDb Puanı: 4,5 
Tür: Animasyon,,Komedi,Aile 
Yönetmen: Eric Brevig 
Oyuncular : Anna Faris, Tom Cavanagh, T.J. Miller, Andrew Daly, Nathan Corddry

18 Ocak 2015 Pazar

JOHN WİCK İZLE TÜRKÇE ALTYAZILI 1080P TEK PARÇA


John karısını kaybettikten sonra tek başına bir kenara çekilip sakin hayatını yaşama kararı alır. Günün birinde çok sevdiği arabası hırsızlar tarafından kaçırılır ve arabayı çalan kişi ise bir Rus Mafyasının oğludur. Fakat genç çocuğun bilmediği bir şey vardır ve babası John Wick’i oldukça iyi tanımaktadır. Çünkü John Wick zamanının en iyi ve en tehlikeli tetikçilerinden biridir. Karısına aşık olduktan sonra elini ayağını her şeyden çeken John emekliliğini sakin bir şekilde geçirmek isterken tüm bu olaylar olur ve üstüne üstlük arabasını çalan, karısından geriye kalan tek şeyi, köpeğini de öldürmüştür. John Wick artık bu işin peşini bırakmayacaktı.
Yapım Yılı : 2014
Ülkesi : ABD
IMDb Puanı: 7,5
Yönetmen: Derek Kolstad
Oyuncular : Adrianne Palicki, Bridget Moynahan, Jason Isaacs, Keanu Reeves, Willem Dafoe
Tür : Aksiyon, Gerilim